Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція «Залізний депозит» від ПУМБ подовжена!
11 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) подовжує строк дії акції «Залізний депозит» до 18 червня 2012 р. включно. За умовами акції всі клієнти можуть розмістити строковий депозит у гривні на термін від 4 до 18 місяців та отримати підвищену відсоткову ставку − до 20% річних. ПУМБ забезпечує також зростаючі ставки за вкладами в доларах США і євро - до 9% та 6,5% відповідно.

«Залізний депозит» є строковим вкладом, ставка по якому зростає по мірі зростання терміну розміщення депозиту. Наприклад, прибутковість депозиту в гривні строком на 1 рік складе 15,8% у перші 9 місяців та 20% − в останні 3 місяці.

ПУМБ входить до ТОП-10 банків за кількістю залучених коштів приватних осіб за підсумками 1 кварталу 2012 року. Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило присвоєний раніше рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) ПУМБ на рівні "5" (найвища надійність) в травні 2012 р.

Відкрити «Залізний депозит» можна у будь-якому відділенні ПУМБ або дистанційно, скориставшись системою інтернет-банкінгу ПУМБ online. Дізнатися про детальні умови акції «Залізний депозит» можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок