Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Наглядова Рада ПУМБ призначила Стефана Гуглієрі на пост виконавчого директора, члена правління банку
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення про призначення Стефана Гуглієрі на посаду виконавчого директора, члена правління банку з 12 квітня 2012 року. Пан Гуглієрі заступає на посаду з дня, що є наступним за днем отримання дозволу на працевлаштування.

Пан Гуглієрі буде відповідати за розвиток роздрібного бізнесу ПУМБ та забезпечить взаємодію між бізнесами банку і партнерським банком «Ренесанс Кредит». В ПУМБ пан Гуглієрі забезпечить оновлення стратегії розвитку та підвищення операційної ефективності роздрібного бізнесу, а також зосередить зусилля на створенні високоякісних продуктів, що дозволить підвищити стандарти обслуговування роздрібних клієнтів банку.

«У минулому році ПУМБ реалізував ряд стратегічних проектів у роздрібному бізнесі, а в поточному році планує зосередити увагу на нових продуктах та каналах надання банківських послуг, – прокоментував призначення Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. – Я радий, що команда ПУМБ посилиться завдяки Стефану Гуглієрі, який має корисний досвід побудови ефективного роздрібного бізнесу на ринках Західної Європи, а також на ринках, що розвиваються, а саме у Польщі, України та Росії».

«У ПУМБ є необхідний потенціал для того, щоб стати лідером на ринку роздрібних банківських продуктів. Одним із ключових моїх завдань на новому посту стане розвиток роздрібних операцій, підвищення операційної ефективності та задоволення наших клієнтів якістю обслуговування», – сказав Стефан Гуглієрі.

Стефан Гуглієрі отримав вищу освіту в сфері комерції, корпоративних фінансів та маркетингової стратегії у найкращих вищих учбових закладах та бізнес-школах  Франції, Канади та США. Пан Гуглієрі також має ступінь магістра ділового адміністрування (МВА) Університету м. Лехай (США). Сукупний досвід Стефана Гуглієрі у банківській сфері складає більше 15 років, протягом яких він займав керівні посади у провідних європейських банківських групах Societe Generale Group та BNP Paribas. Протягом 2003-2007 рр. пан Гуглієрі заснував Сігма Банк, який є одним з лідерів споживчого кредитування у Польщі. У 2007-2009 рр. пан Гуглієрі очолив Наглядову раду Банку Ренесанс Капітал в Україні. У 2009 році зайняв посаду першого заступника генерального директора Групи Ренесанс. З липня 2011 року пан Гуглієрі є членом Наглядової Ради АТ «Банк Ренесанс Капітал».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок