Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Приймайте кешбек-виклик від ПУМБ у березні та отримуйте 95 грн кешбеку
15 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ пропонує Вам взяти участь у кешбек-виклику та заробити 95 грн кешбеку. До 31.03.2023 беріть участь в Акції «Кредитка з винагородою» (надалі – Акція) та отримуйте винагороду. Виконати завдання кешбек-виклику дуже просто – потрібно лише зробити 5 оплат від 50 грн кредиткою «всеМОЖУ».

Пропозиція діє:

  • з 16.03.2023 по 31.03.2023;
  • тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення ПУМБ Online (надалі – Повідомлення*).

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. До 31.03.2023 зробіть 5 оплат від 50 грн кожна кредиткою «всеМОЖУ» після отримання Повідомлення про нарахування 95 грн кешбеку та пропозицією прийняти участь в Акції.

2. Кешбек 95 грн нараховується на рахунок кешбек автоматично разом із відправленим Повідомленням, проте стає доступним тільки після проведення 5 оплат від 50 грн кожна кредиткою «всеМОЖУ».
Під оплатами мається на увазі проведення розрахунків за товари або послуги (включаючи оплати в інтернеті), але крім переказів та оплат в мобільному додатку ПУМБ Online.
Слідкувати за виконанням умов виклику можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої виклики»**.

3. Якщо до 31.03.2023 Ви не виконаєте умови Акції, кешбек 95 грн буде автоматично анульований.

4.Кешбек 95 грн не впливає на накопичення винагород за обраними категоріям місяця та пропозиціями від партнерів, якщо Ви є учасником Акції «Тепер Ваш мобільний кешбек із ПУМБ». Тобто, якщо Ви накопичите максимальний розмір винагороди від Банку (500 грн на міс.), а також певну суму кешбеку за пропозиціями від партнерів, бонус 95 грн буде врахований додатково в повному обсязі.
Мінімальна сума для виводу кешбеку – 100 грн. Утримується податок у розмірі 19,5%.
Більше про кешбек дізнавайтеся за посиланням.

* Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку.

**Доступно лише для учасників Акції.

Важливо! За відсутності меню «Мої виклики» в ПУМБ Online, потрібно оновити додаток.

Офіційні правила Акції. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок