Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в топ-5 благодійників KSE Foundation серед підприємців
30 серпня 2022

З початку війни Благодійний Фонд зібрав 34 млн доларів, з яких бізнес направив 17 млн доларів на реалізацію благодійних проєктів: відновлення лікарень, відбудову закладів освіти, підтримку українських воїнів, надання гуманітарної допомоги та багатьох інших.

До п'ятірки лідерів за внесками на благодійні проєкти Київської школи економіки увійшли стратегічні партнери Школи, які підтримують її розвиток протягом багатьох років. А перші дві сходинки посідають компанії, що входять в SCM Ріната Ахметова. Також KSE Foundation вдячна тим бізнесам, що повірили у її місію та програмну діяльність, та підтримали одразу значним внеском. Тож топ-5 найбільших жертводавців вітчизняного бізнесу:

1. Метінвест — $2 790 000
  2. ПУМБ — $760 000, стратегічний партнер KSE з 2017 року
  3. Kernel — $295 000
  4. Agroprosperis — $210 000
  5. ICU — $150 000, стратегічний партнер KSE з 2016 року

«Впродовж всієї війни український бізнес демонструє неймовірну підтримку ЗСУ та простим громадянам. Внески вітчизняних компаній щодня наближають нас до довгоочікуваної перемоги і повертають життя тисяч українців у звичне русло. Окремо хочеться сказати про колег з банку ПУМБ, що є нашим стратегічним партнером з 2017 року. Коли на Київ почали падати перші російські снаряди, ПУМБ, як і ми, переключився на пріоритетні питання – благодійну допомогу ЗСУ та мирним українцям», - директорка KSE Foundation Світлана Денисенко.

За версією видання НВ KSE Foundation входить до топ-10 авторитетних волонтерських організацій, фондів та платформ, які роблять суттєвий внесок у здобуття Україною перемоги. Журнал Forbes включив Фонд Київської школи економіки до топ-10 фондів, які залучили найбільше коштів для України.

З перших днів війни ПУМБ підтримує українських воїнів. Банк вже скерував на підтримку ЗСУ, ТрО, ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії та СБУ понад 74 мільйони грн. Перераховані кошти пішли на закупівлю бронежилетів, шоломів, протигазів, тепловізорів, тактичних рюкзаків, взуття та рукавичок, коптерів і машин, ліків та пального. 40% броньованих машин банку захищають країну та доставляють гуманітарну допомогу.

Новини банку

arrow