Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ провів традиційні осінні екотолоки
09 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Традиційно восени ПУМБ озеленює території присутності бізнесу у різних регіонах України. Цього року екотолоки відбулися у Києві, Одесі, Білгород-Дністровському, Кам'янському, Дніпрорудному, Херсоні, Чорноморську, Первомайську, Новій Каховці, Харкові, Львові, Першотравенську, Маріуполі, Бердянську, Курахово.

130 пумбівців висадили 335 дерев і 175 кущів. Екотолоки – це можливість не тільки зробити зеленішими свої рідні міста, але й зміцнити команду.

Озеленяючи території присутності бізнесу, ПУМБ не забуває зменшувати споживання паперу за рахунок електронного документообігу, цифровізації бізнес-процесів, дистанційного обслуговування. Використаний папір передається на переробку для вторинного використання. Так, за 2020 рік банк передав на вторинну переробку 148 тон паперу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок