Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий рекорд «чорної п'ятниці» — понад 1,86 млрд грн кредитів
01 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В українських ритейлерів вже стало традицією розтягувати період розпродажів «чорна п'ятниця» на цілий тиждень. Цього року знижки стартували у понеділок 22 листопада та тривали до понеділка 29 листопада. За підсумками розпродажного тижня, ПУМБ надав рекордну суму кредитів у розмірі 1,86 млрд грн, перевищивши свій власний рекорд 2020 року на 43%.

Загалом, за підсумками «чорної п'ятниці», клієнти банку здійснили понад 2 млн кредитних операцій (оформлення споживчого цільового кредиту в точках продажів, оплата кредитними картками всеМОЖУ, оформлення сервісу «Сплачуй частинами» та оформлення кредитів готівкою всеЯСНО). Зростання кількості транзакцій порівняно з 2020 роком склало 63%.

За підсумками промо-періоду банк видав на придбання техніки та товарів у точках продажу понад 27,3 тис. споживчих кредитів на загальну суму понад 457,2 млн грн. Загалом, обсяг товарних кредитів, виданих протягом «чорної п'ятниці» 2021 року вдвічі перевищив обсяг споживчих кредитів, виданих за промо-період у 2020 році. Таке зростання, за словами Ігоря Ярового, директора департаменту роздрібного партнерського продажу ПУМБ, стало можливим завдяки двом факторам: злагодженій та ефективній роботі всіх співробітників напряму та впровадженню нових технологій у процес оформлення споживчих кредитів: «ПУМБ першим серед українських банків почав видавати споживчі кредити за допомогою смартфонів прямо в торговому залі магазинів-партнерів банку. 645 осіб працювали без зупинку, оформлюючи кредити практично кожні 2 хвилини протягом тижня розпродажу».

За тиждень «чорної п'ятниці» клієнти банку здійснили 1,9 млн розрахунків за товари кредитними картками всеМОЖУ, перевищивши показники минулого року на 78%.

Вадим Давидов, директор департаменту споживчого кредитування ПУМБ: «Завдяки тому, що розпродаж «чорної п'ятниці» був розтягнутий з 22 по 29 листопада, клієнтський попит також був рівномірно розподілений протягом семи днів. Це дозволило і рітейлерам, і банкам максимально ефективно спілкуватися зі споживачами. Ще один важливий момент - практично не було черг та скупчення людей. Це дуже важливо в умовах карантину та коронавірусних обмежень».

Також, протягом періоду розпродажів було оформлено понад 18,5 тис. кредитних карток ПУМБ всеМОЖУ та понад 5,6 тис. кредитів готівкою всеЯСНО. Сервісом «Сплачуй частинами» скористалися понад 5 тис. разів.

 «Ми побили власний рекорд минулого року в 1 мільярд гривень і вийшли на нову цифру – за підсумками «чорної п'ятниці» 2021 року банк видав кредитів більш ніж 1,86 млрд грн. Це доказ того, що у банку якісні, зручні та затребувані кредитні продукти – прості та зрозумілі клієнту, без прихованих комісій та платежів. Впровадження нових технологій, смартфонизація та діджиталізація кредитування, запуск нових сервісів, подальший розвиток програм лояльності, фокус на потреби клієнта, а також професійна команда справжніх експертів банківської справи дозволять ПУМБ зміцнити свої лідерські позиції у сфері кредитування», — коментує Дмитро Дудник, директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок