Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ доєднався до ініціативи «Без бар’єрів» першої леді України Олени Зеленської
28 жовтня 2021

Ініціатива «Без бар’єрів» покликана створювати суспільство без обмежень. ПУМБ вже сьогодні впроваджує зміни, які зроблять безбар’єрним бізнес для маломобільних груп населення.

Ініціатива «Без бар’єрів» першої леді України Олени Зеленської покликана створювати суспільство без обмежень, в якому забезпечуються рівні права та можливості для всіх людей у самореалізації, зайнятості, пересуванні, сервісах, здобутті освіти, спілкуванні, дозвіллі, розвитку.

26 жовтня до ініціативи доєдналися одинадцять бізнесів – українських та міжнародних. Декларацію щодо безбар’єрності бізнесу підписали: компанія Visa, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), група готелів «Fairmont Grand Hotel Kyiv» та «Riviera House», ПриватБанк, McDonald’s в Україні, Кока-Кола Україна, торгівельна мережа «Фокстрот», IT-компанія EPAM Україна, книжкова платформа Yakaboo, мережа супермаркетів «Сільпо» та юридична фірма «Астерс».

На зустрічі під час підписання Декларації спільноти «Бізнес без бар’єрів» голова правління ПУМБ Сергій Черненко наголосив: «Бізнес в Україні вже достатньо дорослий, щоб говорити не тільки про прибутки, але й про те, як він впливає на суспільство, які підтримує цінності. У нас працює багато людей, які в певний момент свого життя стають маломобільними – під час народження дитини та піклування про неї чи тривалої хвороби, одразу після завершення вузу чи досягаючи елегантного віку. В банку для всіх створюються комфортні та гнучкі умови для праці, спілкування, навчання та кар’єрного зростання. Ми відкриваємо все більше банківських відділень, які доступні для людей з інвалідністю, розробляємо нові стандарти обслуговування для них. Ми готуємо до запуску сталі проєкти, які допоможуть залучати маломобільних українців у активне суспільне життя».

Сергій Черненко впевнений, що безбар’єрність не тільки допоможе у досягненні таких цілей сталого розвитку, як зменшення нерівності, сталого економічне зростання, створення стійкої інфраструктури, але й надасть бізнесу більше можливостей для партнерства та розвитку, впровадження інновацій, створення здорового емоційного клімату та посилення спільних цінностей в команді.

До речі, у вересні, в рамках ініціативи «Без бар’єрів» вже створено «Довідник безбар’єрності». «Довідник безбарєрності» – це гід з коректного спілкування, він доступний для використання та цитування у будь-яких сферах та інших проєктах. Дізнатися більше можна за посиланням – https://bf.in.ua/

Новини банку

arrow