Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Без паперових документів: Дія у ПУМБ
07 жовтня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ)  продовжує впроваджувати інноваційні сервіси для забезпечення максимального комфорту клієнтів під час отримання послуг банка. З вересня 2021 обслуговування клієнтів ПУМБ проводиться з використанням е-паспорта громадянина України або е-паспорта для виїзду за кордон у мобільному застосунку Дія. 

Відтепер клієнти ПУМБ можуть просто показати електронний паспорт у застосунку Дія та поділитися цифровою копією документа для підтвердження особи під час здійснення банківських операцій у відділеннях банку. 

Для отримання копій цифрових документів співробітник відділення за допомогою смартфону зчитує штрихкод документа в Дії. Клієнту потрібно лише підтвердити запит у застосунку Дія на передачу даних. Після підтвердження запиту та отримання копій цифрових документів, здійснюється необхідна банківська операція. Це швидко, безпечно та без жодних паперових документів або їхніх копій.

«З 23 серпня почав діяти закон про цифрові паспорти в Дії. Для ПУМБ пріоритетом є дотримання законодавства та комфорт наших клієнтів. Інтеграція з Дією робить процеси отримання банківських послуг більш зручними для власників карток ПУМБ  - можливість ділитися копіями цифрових документів та перевіряти їх дійсність у декілька кліків зменшує час очікування та підвищує рівень сервісу та комфорту для клієнтів банку у відділеннях», — розповідає Дмитро Дудник, директор департаменту  з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Підключення сервісу шерингу документів у відділеннях ПУМБ допоможе розширити фунціонал послук банку. Клієнтам, які посвідчують особу за допомогою застосунку Дія доступні усі банківські послуги окрім кредитування (відкриття дебетового рахунку, відкриття депозиту, обслуговування діючих договорів та надання сервісних операцій (перевипуск карток, дозамовлення послуг, отримання довідок та інше), відкриття та обслуговування договорів оренди індивідуальних сейфів, оформлення договорів страхування, виплата ЕСКРОУ)

В найближчих планах ПУМБ розширення фунціоналу та переліку сервісів, які будуть доступні клієнтам за допомогою застосунку Дія.  

Застосунок Дія також інтегрований із мобільним додатком «ПУМБ Онлайн». Клієнт банку вже може відкрити та активувати дебетову віртуальну карту всеКАРТА у додатку «ПУМБ Онлайн» за допомогою застосунку Дія.

______________________________________________________________________

«ПУМБ Онлайн»  – ваш час та зручність щодня. Банк, який працює 24/7. Переказуйте кошти, поповнюйте рахунки та вирішуйте інші фінансові завдання швидше і простіше ніж будь-коли
 

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.
На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 11 своїх цифрових документів і 12 послуг. Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження, довідка переселенця (ВПО) та внутрішій і зовнішній COVID-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія. Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок