Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ займає 1 місце за обсягом приросту строкових депозитів фізичних осіб в гривні
15 вересня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує нарощувати портфель пасивів. За даними НБУ, за період січень-липень 2021 року ПУМБ посів 1 місце за обсягом приросту строкових депозитів фізичних осіб в гривні. Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає залишки на строкових депозитах і вкладах на вимогу в гривні та іноземній валюті, а також залишки на поточних (карткових) рахунках, станом на 1 серпня 2021 становить 30,308 млрд (в гривневому еквіваленті).

Крім цього, за період січень-липень 2021 року банк посів 3 місце за приростом загального обсягу (поточні рахунки та строкові депозити) роздрібного депозитного портфеля в національній валюті.

Також, за офіційними даними НБУ, станом на 1 серпня 2021 року ПУМБ входить до ТОП-5 банків України серед 75 діючих в країні за загальним розміром депозитного портфеля фізичних осіб.

Джерело інформації - дані динаміки пасивів банків України на сайті НБУ. 

Ставки за гривневими депозитами в ПУМБ складають: до 10% річних для  депозиту «Дохідний, до 8,5% річних для депозиту «Накопичувальний» та до 5% річних для депозиту «Вільний». Всі депозити в ПУМБ можна відкрити і керувати ними без відвідування відділень банку, завдяки мобільному банкінгу «ПУМБ Online».

«Українці вибирають ПУМБ, як банк для депозитів, завдяки гарній репутації та високому рівню надійності, яку ми гарантуємо для кожного депозиту. 80% вкладників ПУМБ повторно розміщують свої депозити в банку», - прокоментував директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Високі фінансові результати, 30-річний досвід роботи в Україні та конкурентноспроможна дохідність депозитів - найкраща гарантія, що ПУМБ збереже і примножить їх заощадження.

Як банк - агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, в 2015-2020 роках ПУМБ виплатив вкладникам неплатоспроможних банків 5,86 млрд. грн.

Банку довіряє 1,6 млн клієнтів - фізичних осіб і 75 тис. корпоративних клієнтів. 40 з ТОП-100 найбільших компаній України - клієнти банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок