Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ взяв участь у фінансуванні нового інноваційного центру ММ «Добробут»
19 липня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став фінансовим партнером лідера медичної галузі - мережі клінік «Добробут».
Співпраця банку з ММ «Добробут» почалася рік тому: тоді ПУМБ, одним з перших, надав інвестиційну підтримку компанії, виділивши кошти на будівництво та закупівлю обладнання для нового інноваційного проекту мережі - Центру хірургії серця і судин «Добробут».

Офіційне відкриття Центру відбулося днями в місті Київ. Головною особливістю Центру хірургії серця і судин «Добробут» став унікальний і єдиний в Україні метод проведення мініінвазивних операцій на серці, який дозволяє скоротити час на реабілітацію пацієнта.
На урочистий захід була запрошена команда корпоративного бізнесу банку, а Заступник голови правління ПУМБ Сергій Магдич особисто взяв участь в прес-конференції з нагоди відкриття клініки. За його словами, для банку - честь стати частиною події такого значення.

«Глобальні трансформації, які сьогодні переживає світ довели, що найвищою цінністю, в будь-якій сфері без винятку, є життя і здоров'я людини. ПУМБ завжди був соціально-відповідальним бізнесом, який робив свій внесок в розвиток та підтримку різних суспільно-важливих проектів і галузей. Попри довгу історію банку, ми вперше стали причетними до інвестиційного фінансування медичного центру дійсно національного масштабу. Нам приємно усвідомлювати, що будівництво надсучасного Центру стало можливим завдяки ПУМБ, який був обраний ММ «Добробут» своїм фінансовим партнером в результаті відбору серед великої кількості банків», - прокоментував Заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу Сергій Магдич.

Генеральний директор ММ «Добробут» Олег Калашніков зізнався, що без наявності додаткового і своєчасного банківського фінансування, будівництво проекту такого рівня сьогодні навряд чи стало б можливим: клініка розташувалася в дев'ятиповерховому будинку на 10 000 кв.м, обладнаних відповідно до світових вимог надання медичного сервісу.
Сьогодні потужність центру дозволяє розмістити 71 пацієнта у стаціонарі, а поліклінічне відділення зможе приймати до 500 пацієнтів на день.

«Банк цілком і повністю поділяє місію медичної галузі та продовжить підтримувати стратегічні плани її розвитку і надалі», - резюмував Сергій Магдич під час свого виступу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок