Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

FinAwards 2021: ПУМБ отримав одразу 5 нагород, а Сергія Черненко визнано банкіром року
24 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) було відзначено одразу у п’ яти номінаціях щорічної премії FinAwards 2021.

У 25 номінаціях змагалося більше 20 банків та їх представників - топ-менеджерів, керівників роздрібного бізнесу та маркетингу.

Так, Сергія Черненко, голову правління банку ПУМБ обрано Банкіром року, а всеКарта отримала золото в номінації «Найкраща дебетова картка».

«Мені дуже приємно отримати таку оцінку, адже це мікс експертних і клієнтських думок. Від початку пандемії фокусом нашої роботи стала підтримка співробітників і клієнтів. Разом нам вдалося не просто пройти через нелегкий 2020 рік, а й досягти значних результатів. Наші клієнти відновили свою активність, і ми сильно наростили продажі. Також спільно з Фондом Ріната Ахметова ми підтримали медиків у боротьбі з COVID-19. Були одними з рекордсменів, які зібрали кошти і передали їх в лікарні. Це дало великий заряд енергії і додаткової мотивації нашим співробітникам. Вони побачили, що ми допомагаємо суспільству проходити складний, кризовий етап. Наш головний фокус сьогодні, куди ми направляємо наші зусилля і розробки - це діджитал-продукти. Ми намагаємося з традиційного банку перетворитися на продуктову компанію», - прокоментував Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

ПУМБ увійшов у трійку лідерів також у номінаціях «Найкращий Private banking» за наявність банківських програм для заможних клієнтів, які передбачають видачу преміальних карток, індивідуальне обслуговування та наявність привілеїв Life Style підтримки, «Найкращу кредитну картку» ВСЕМОЖУ і «Найкращий банк для клієнтів МСБ» за комплексне банківське обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу (у т.ч. ФОП).

FinAwards — це щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів на українському ринку. Відбір претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2021 тривав два місяці. Банки оцінювало експертне журі, а також проходили відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.

Засновники премії — авторитетні фінансові сайти Minfin.com.ua і Finance.ua. Організатор — один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій — компанія BankOnline.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок