Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує особливі умови обслуговування для підтримки своїх клієнтів у період карантину
29 квітня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Карантин в Україні продовжено до 30 червня 2021 року. На період дії карантинних обмежень, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасну або неповну оплату платежів по кредитах до 30.07.2021. Крім цього, банк не застосовуватиме підвищені процентні ставки для тих клієнтів, які не могли своєчасно і у повному обсязі погашати платежі по кредитах в період до 30.06.2021.

Також, до 31.12.2021 р. не стягуватиметься клієнтська плата за поповнення кредитних карток і погашення кредитів, відкритих у ПУМБ.

Просимо звернути увагу, що продовження карантину не звільняє клієнта від обов'язку сплати платежів по кредиту, в тому числі за період, протягом якого банк не нараховував штрафи для клієнтів-фізичних осіб за несвоєчасне або неповне погашення платежів по кредитах.  

 Ми розуміємо, що все повинні відповідально дотримуватися дисципліни щодо обмеження поширення Covid-19 і виконувати рекомендації МОЗ України по самоізоляції.. Тому, нагадуємо, що усі клієнти ПУМБ завжди можуть оплатити кредит без відвідування відділення і без комісії – за допомогою мобільного додатку ПУМБ Online, на сайті банку, в терміналах самообслуговування банку і через партнерські ПТКС (Приватбанк, IBOX, Easypay, City24, Sistema, GlobalMoney)

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок