Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Понад 4000 учнів та учениць обговорили професії майбутнього
21 квітня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Центр «Розвиток КСВ» і платформа кар’єрного розвитку молоді Career Hub спільно з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) організували у квітні 2021 року проведення Національного уроку для старшокласників “Моє майбутнє в Україні”, до проведення якого долучилося 106 шкіл з 21 області та м. Києва. 

Загалом понад сотні педагогів провели 255 уроків і допомогли понад 4000 підлітків сформувати уявлення про професії майбутнього, а також зробити перший крок до свідомого професійного вибору.

Як результат, учасники та учасниці уроків змінили своє ставлення до вибору професії, та дізналися про актуальність затребуваних у майбутньому компетенцій. Також діти зазначили, що знайшли відповіді на питання про свої можливості і те, чим вони хотіли б займатися після завершення навчання у школі. 

В межах дискусії під час уроку діти обговорювали глобальні тренди і те, як вони вплинуть на професії. Серед ТОП-10 найбільш актуальних професій на думку підлітків у майбутньому:  

  • ІТ спеціалісти/ки.
  • Медики різних спеціалізацій. Найбільше популярності у дієтологів/инь.
  • Психологи/ні та психотерапевти/ки.
  • Дизайнери/ки, в тому числі космічного одягу.
  • Біоінженери/ки та генетики/ні.
  • Вчителі/ки.
  • Юристи/ки.
  • Менеджери/ки.
  • Екологи/ні.
  • Архітектори/ки.

Педагоги отримали пам’ятні сертифікати про проведення уроку, а також серед них організатори розіграли 10 потужних повербанків.

Більше інформації про національний урок та методичні матеріали ви знайдете на сайті -  careerhub.in.ua/career-lesson-2021 

Урок пройшов у рамках проєкту “Моя кар’єра в Україні”, який вшосте проходить для підлітків з усієї країни, аби популяризувати можливості професійної реалізації в Україні, надихнути на свідомий вибір професії та створити платформу для передачі досвіду успішних людей молоді. Партнери проєкту: Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України. Інформаційні партнери: БФ «Благомай» та Журнал Однокласник.

Зареєструватися для участі у проєкті «Моя кар’єра в Україні» для підлітків можливо до 24 квітня 2021 року на сайті careerhub.in.ua/mycareerua 

З будь-яких питань щодо проєкту звертайтесь до організаторів: [email protected], (044) 490 2010.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок