Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визнано лідером номінації «Опора МСБ» рейтингу «Фінансовий Оскар»!
01 квітня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за результатами 2020 року зайняв лідируючі позиції одразу у чотирьох номінаціях рейтингу «Фінансовий Оскар».

Так, вже другий рік поспіль банк стає переможцем у номінації «Опора МСБ» за досягнення у сфері кредитування й обслуговування малого та середнього бізнесу, а також посідає друге місце у номінації «Аграрний банк» за високі результати і помітну активність у сфері підтримки та фінансування проектів агросектора. Крім того, як вибір корпоративного сектору країни і здатність забезпечити стабільну й якісну роботу, ПУМБ цього року увійшов і до ТОП-3 номінації «Партнер великого бізнесу».

Особливої уваги також варта і номінація «Банкір року», у якій Голову Правління ПУМБ Сергія Черненко було відзначено почесним другим місцем.

Рейтинг «Фінансовий Оскар» складений виданням «Бізнес». З року в рік він традиційно оцінює та визначає лідерів фінансового ринку у два етапи, перший з яких передбачає відбір претендентів експертами  на основі фінансових показників, а другий – шляхом відкритого голосування на сайті видання, де кожен бажаючий, спираючись на свій досвід та знання ринку, може віддати свій голос за той чи інший банк.

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок