Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороди в двох номінаціях премії PaySpace Magazine Awards 2020
15 лютого 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Веб-версія онлайн-банкінгу ПУМБ Online та кредитна картка всеМОЖУ отримали срібло в номінаціях «Кращий веб-банкінг» та «Кращий кредитний продукт для споживачів» премії PaySpace Magazine Awards 2020

Вже третій рік поспіль ПУМБ Online стабільно займає друге місце в своїй категорії. Щодо номінації кредитних продуктів для споживачів, то цьогоріч вона вперше з’явилася в рейтингу, а ПУМБ з кредитною карткою всеМОЖУ одразу увірвався в трійку лідерів з мінімальним розривом від переможця, посівши друге місце.  

Премію PaySpace Magazine Awards 2020 вже п’ятий рік поспіль проводить експертне видання про фінанси і технології PaySpace Magazine. Цього року участь в премії взяли участь 300 компаній та експертів в 23 номінаціях. Більш детально про номінації та переможців за посиланням

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок