Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ВСЕМОЖУ від ПУМБ – краща кредитна картка 2020 року за версією Prostobank Awards
20 січня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За версією рейтингу Prostobank Awards «Кращі банківські продукти: результати 2020 року» компанії «Простобанк Консалтинг» кредитна картка ПУМБ ВСЕМОЖУ визнана кращою кредитною карткою минулого року!

Журі відзначило ВСЕМОЖУ за зручні та вигідні умови – мінімальний обов’язковий відсоток погашення кредиту всього 3%, безкоштовне зняття готівки та максимальний ліміт аж до 200 тис грн. 

Крім того, ВСЕМОЖУ неодноразово в 2020 році ставала кращою карткою в своєму сегменті за результатами квартальних рейтингів Prostobank Awards. 

Оцінка карт-номінантів проводилася за шістьма критеріями. Враховувалися умови проведення операцій, пільговий період, максимальна сума кредиту, клас карти, величина щомісячного відсотку погашення та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок