Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Встигніть скористатися акцією «Бонус до депозиту» та отримайте додаткову винагороду до 1,2% річних
14 січня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Відтепер клієнти ПУМБ можуть скористатися акцією «Бонус до депозитів» на порталах Мінфін та Finance.ua та отримати разову винагороду за розміщення депозитів. В акції беруть участь депозити «Накопичувальний» та «Дохідний».

Клієнти, що скористаються акцією «Бонус до депозиту», зможуть оформити вклади з дохідністю до 8,5 % річних у гривні для депозиту «Накопичувальний» та до 9,5% річних у гривні для депозиту «Дохідний» та отримати винагороду від сайту Мінфін у розмірі до 1,2% річних* від суми вкладу.

Щоб отримати додатково до 1,2% річних* від суми вкладу, існуючим (клієнтам, у яких упродовж 45 днів до подачі заявки не було діючих депозитів) та новим клієнтам банку потрібно в період з 14 січня до 31 березня 2021 року:

Мінфін виплатить винагороду в розмірі до 1,2% річних від суми вкладу протягом 32 днів на рахунок, вказаний клієнтом у заявці.

Відкрити нові депозити можна як у відділеннях банку, так і самостійно, скориставшись мобільним додатком ПУМБ Online. 

Кожен клієнт може відкривати декілька вкладів в межах акції «Бонус до депозиту» та отримати винагороду по кожному. Звертаємо увагу, що в такому випадку потрібно заповнити для кожного вкладу окрему форму реєстрації та підтвердження на сайті Мінфін.

З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті або за телефоном гарячої лінії порталу Мінфін (044) 392‑47‑40

*розмір бонусу залежить від суми та строку вкладу. Розмір бонусу для різних вкладів вказаний у правилах Акції

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок