Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Стати клієнтом ГК «Нафтогаз України» можна у 145 відділеннях ПУМБ
05 січня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» розширює партнерську мережу. Відтепер побутові споживачі можуть подати заявку на приєднання до газопостачання від державної компанії в 145 відділеннях банку ПУМБ у 19 областях України. Точні адреси відділень можна перевірити на сайті gas.ua. ГК «Нафтогаз України» спільно з ПУМБ після пілотного проєкту у кількох регіонах України масштабували співпрацю у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Харківській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Щоб оформити підключення до ГК «Нафтогаз України», споживачу потрібно завітати до одного з відділень ПУМБ із пакетом необхідних документів: паспортом, ІПН, документом про право власності на житло, а також EIC-кодом. Працівники банку за лічені хвилини допоможуть оформити заявку на приєднання. Після її опрацювання новий клієнт отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення споживачі можуть на gas.ua: для цього на сайті потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідне поле свій ЕІС-код. Подати заявку у відділенні ПУМБ можуть всі охочі, бути клієнтом банку не обов’язково.

Крім відділень ПУМБ, клієнти також можуть подати заявку на підключення у регіональних мережах партнерів Газопостачальної компанії.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок