Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороду Sustainable Leadership від Mastercard
20 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Mastercard Україна в рамках Mastercard Day 2020 відзначила карткові продукти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ).

Так, ПУМБ отримав нагороду «Sustainable Leadership - Superior products and services» за довершені карткові продукти і сервіси / сильні карткові продукти та зразковий сервіс для банків-афіліатів. 

«Ми цінуємо довготривалі відносини з Mastercard Україна. Додаткові сервіси, такі як Mastercard Rewards, допомагають робити картки ПУМБ ще більш привабливими для клієнтів. ПУМБ змінив підхід до створення карткових продуктів: кредитка ВСЕМОЖУ і дебетова картка ВСЕКАРТА – прості та зрозумілі, в них немає прихованих комісій і обов’язкових страховок, які завжди були для клієнтів неприємним «сюрпризом». Нагорода від Mastercard саме за довершені карткові продукти, доводить, що ми обрали правильну стратегію» - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу Дмитро Дудник.

Така нагорода засвідчує довготривале плідне партнерство ПУМБ та Mastercard Україна. Так Mastercard виступає партнером ПУМБ в рамках фестивалю «UPark» - банк разом з МПС забезпечують роботу cashless зони на фестивалі.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок