Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Оплачуйте рахунки за газ та отримуйте консультації щодо можливості підключення до ГК "Нафтогаз України"
23 жовтня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Підготуйтеся до опалювального сезону завчасно та оберіть постачальника газу по найкращій ціні! Відтепер крім того, що в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) можна оплатити рахунок за газ, можна також отримати консультацію щодо можливості підключення до ГК "Нафтогаз України". 

Ті клієнти ПУМБ, які планують обрати постачальником газу ГК «Нафтогаз України» можуть зробити це прямо у відділенні банку! Наразі послуга доступна у 53 відділеннях банку, а саме у Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях

«ПУМБ надає клієнтам широкий спектр послуг та додаткові можливості заощадити час та кошти. Менеджер банку не тільки допоможе клієнту оформити заявку на приєднання до послуг газопостачальної компанії, але і навчить просто та швидко оплачувати вартість газу та послуг з його постачання онлайн. Зараз послуга доступна у 53 відділеннях», - прокоментував директор департаменту продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ Олександр Щербаха.

Як здійснюється приєднання до послуг ГК «Нафтогаз України» у відділенні ПУМБ

Щоб оформити заявку на приєднання до ГК «Нафтогаз України», потрібно:

  • Звернутися до менеджера ПУМБ. Перелік відділень, які приймають участь у програмі є на сайті gas.ua;
  • Надати необхідні документи;
  • Підписати заяву-приєднання.

Оформлення заявки на приєднання та консультація менеджеру банку є безкоштовною.

Які документи потрібні

Щоб подати документи на приєднання до ГК «Нафтогаз України» у відділенні ПУМБ, потрібно мати з собою паспорт, ІПН, документ про право власності на житло (або довіреність на розпорядження житлом), EIC-код.

Оформити заявку у відділенні ПУМБ можуть як клієнти банку, так і всі бажаючі.

Нагадуємо, оплачувати комунальні послуги, зокрема послуги за газ, клієнти ПУМБ можуть без комісії у мобільному додатку ПУМБ Online. Також власники кредитної картки «всеМОЖУ» можуть оплачувати «комуналку» без переплат у грейс період до 62 днів.   

Ознайомитися з тарифами ГК «Нафтогаз України» можна за посиланням 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок