Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Підлітки з різних регіонів отримали поради від топів, як розвивати кар’єру в Україні
01 жовтня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Марина Саприкіна, голова правління Центру «Розвиток КСВ», зазначила: «П’ятий рік поспіль проєкт «Моя кар’єра в Україні» дає можливість підліткам, в тому числі з  маленьких міст та сіл, поспілкуватись з керівниками великих організацій. Цього року незважаючи на перенесення заходів у онлайн, окрім традиційних зустрічей з топами, ми розширили проєкт додатковими можливостями: вебінарами про професії майбутнього, курсом із блогерства та інтерактивним квестом онлайн».

У 2020 році було отримано більше 1000 есе від десятикласників про свою майбутню професію. У ТОП-5 найпопулярніших професій цього року увійшли: лікар/ка, журналіст/ка, вчитель/ка, програміст/ка та юрист/ка.

Автори 300 кращих робіт стали учасниками 6 регіональних зустрічей, а 60 найактивніших були запрошені на фінальну онлайн-конференцію з топ-менеджерами 24 вересня. Своїми порадами з підлітками поділилися Сергій Черненко, голова правління ПУМБ,  Надія Омельченко, віце-президентка ІТ-Інтегратор, та Вікторія Ярмощук, CEO FILM.UA Group. Крім того учасники об’єдналися у команди, зняли креативні відео та позмагалися за корисні призи в рамках онлайн-квесту.

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, підкреслив: «Професійний шлях –   важлива частина життя людини, її самопізнання, формування принципів і цінностей. Необхідно постійно інвестувати в себе, своє навчання, розвиток особистості. Не чекати швидких перемог. Змінювати життя на краще навколо себе невеликими добрими справами. Не боятися помилок, а використовувати їх як можливість ставати сильнішими і стимул не зупинятися на досягнутому. Визнання приходить тільки як результат особистісного та професійного зростання. Коли стаєш справжнім експертом, успіх тебе обов'язково знаходить». 

А вже наступного дня – 25 вересня переможці отримали унікальну можливість провести онлайн зустрічі зі своїми кумирами в обраній професії. Серед людей та організацій, з якими зустрілись учасники: керівний партнер UNIT City Костянтин Євтушенко, Посол України в Австрії Олександр Щерба, голова правління ПУМБ Сергій Черненко, науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» Олексій Гарань, архітектор Слава Балбек, засновник Projector Олександ Трегуб, директорка Zagoriy Foundation Євгенія Мазуренко та головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва. А також провідні менеджери та експерти ПУМБ, Київстар, Arzinger, 1+1 медіа, Arterium, Ukrainian Film School, Ветпланета, НАН України, UNICEF та Національної поліції.

«Я дуже вдячний команді проєкту «Моя кар'єра в Україні» за таку можливість. Всі спікери були дуже щирі. Той самий Олександр Щерба, який з першого погляду може здатись дуже серйозним дипломатом, спокійно розповідає, що пробує розібратися як «лайкнути» сторіс в Інстаграм», – зазначив Ян Ерл-Ружицький, переможець проєкту.

«Я зрозуміла, що варто завжди прагнути розвиватися і вчитися, і коли ти випускниця, і коли топ-менеджерка. На зустрічах із відомими людьми здивувало, що незважаючи на високі посади, вони залишаються собою, цікавими і відкритими, щиро люблять свою справу і це надихає», – зазначила Евеліна Чикалова, переможниця проєкту.
 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок