Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Десятикласники Донецької області отримали поради щодо майбутньої кар’єри
02 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Маріуполь, 29 травня, – CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ), Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України провели п’яту регіональну конференцію Всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.

«Моя кар’єра в Україні» – всеукраїнський проєкт, в рамках якого десятикласники пишуть есе про свою майбутню професію, автори кращих есе беруть участь у регіональних конференціях, а потім - у національній. На п’ятій регіональній конференції «Моя кар’єра в Україні» 60 авторів найкращих есе Донецької області зустрілися з керівниками компаній та установ, і отримали від них профорієнтаційні поради.

Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ», надихнула учасників брати відповідальність за своє майбутнє: “Зараз ви в тому віці, коли до вас є дуже багато очікувань. Але ви маєте самостійно зрозуміти, що вам подобається, і приймати самостійну відповідальність за своє майбутнє”.

У ТОП-5 професій десятикласників Донецької області увійшли: лікар/ка, журналіст/ка, вчитель/ка, програміст/ка та юрист/ка. Спікери, серед яких були і представники омріяних професій, дали свої поради.

Андрій Висоцький, керівник Маріупольського РЦ ПУМБ, підкреслив: “Варто розвивати системне мислення, прагнути до нового й цікавого. Якщо будете працювати щиро та від душі, розвиватись разом з вашою справою та компанією, вас обов’язково помітять й гідно оцінять!”

Катерина Шнейдер, начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Донецькій області, капітан поліції, наголосила: «Сьогодні ми створюємо проекти не на місяць чи два, а на довгий час – ми хочемо розвивати поліцію, робити її прогресивною. Прагнення змін на краще мотивує. Бажаю вам знайти роботу, від якої у вас будуть горіти очі!»

Алевтина Швецова, ведуча ранкового шоу «Ранок Маріуполя» на каналі МТВ, зарядила підлітків позитивом: “Потрібно бути відмінником саме в своїй справі і бути в ній найкращим. З таким підходом на вас почнуть рівнятись. Якщо у вас випадає можливість проявити себе, не варто соромитись, такий шанс випадає не завжди! Камер нема, нічого навколо нема, усміхніться і починайте справу з гарним настроєм”.

Під час конференції учасники також взяли участь у грі «Банк Майбутнього», яка була адаптована до нової онлайн-реальності. Завдяки ній десятикласники познайомились із трендами майбутнього. Школярі презентували свої ідеї вирішення 7-ми найбільших викликів: кліматичні зміни, перенаселення, діджиталізація, роботизація, увага до здоров’я, перенасичення інформації та загроза пандемій. Учасники/ці радо поділились своїми емоціями після конференції і розказали, як вона вплинула на їх кар’єрні плани.

“Я після конференції остаточно зрозуміла, ким хочу бути. Дякую вам за це! Дуже сподобалася командна гра, спікери були просто неймовірні,” - розповідає Катерина Ковальова, учасниця регіональної онлайн-конференції “Моя кар’єра в Україні”.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок