Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Співробітники ПУМБ закупили засоби особистого захисту для 11 опорних лікарень у семи містах України
27 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Працівники банку ПУМБ взяли участь у благодійній акції «Підтримай медиків – врятуй життя!» та закупили засоби особистого захисту для медичних працівників для 11 опорних лікарень з семи міст України.

Співробітники ПУМБ долучились до благодійної ініціативи банку щодо допомоги українським лікарням у боротьбі проти епідемії COVID-19 та власноруч, всього за тиждень, зібрали більш ніж 560 тис грн. В рамках благодійної акції «Підтримай медиків – врятуй життя!» було закуплено респіратори, захисні комбінезони, маски та окуляри для медичних працівників з 11 опорних лікарень семи міст України.

До Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» та до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону було передано 200 захисних костюмів, 100 захисних респіраторів та 21 пару окулярів. 

Київська міська клінічна лікарня №9 отримала від колективу ПУМБ більше 200 захисних костюмів, 100 респіраторів, 15 пар окулярів та 25 комплектів медичних масок.

До Київської міської клінічної лікарні №4 були передані 250 захисних костюмів, 300 респіраторів та 35 пар окулярів.

Співробітники банку підтримали Обласну інфекційну лікарню м. Запоріжжя та Міську клінічну лікарню №21 імені професора Є. Г. Попкової в м. Дніпро. Було передано 100 костюмів та 87 респіраторів до лікарні №21 та 100 захисних костюмів й 90 респіраторів до лікарні у Запоріжжі.

Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні працівники ПУМБ передали 100 захисних костюмів та 36 респіраторів, а Харківській міській клінічній лікарні №13 - 100 захисних костюмів.

До Міської лікарні швидкої медичної допомоги у м. Маріуполь надійшло 50 захисних костюмів та 10 пар окулярів.

Маріупольській міській лікарні №4 ім. І.К. Мацука було передано 50 захисних костюмів та 10 пар окулярів.

Для Дитячої обласної лікарні у м. Одеса працівники ПУМБ придбали 125 захисних костюмів та 21 респіратор.

Світлана Тихоненко, начальник Управління з розвитку бренду роботодавця, яка виступила організатором та координатором акції, прокоментувала:

«Висловлюю щиру подяку усім членам Правління та керівникам РЦ за активну участь і підтримку. Разом ми зробили дуже важливу справу!  ПУМБ в черговий раз довів, що ми – КОМАНДА. Слід розуміти, що в цей непростий час лікарям важливі не тільки костюми та респіратори, а й емоційна підтримка. Робота волонтерів, об'єднання небайдужих людей, таких як ми в ПУМБ, надає їм сил та енергії в битві з COVID-19. Їхня подяка і теплі слова торкаються самого серця. Це важливо, адже нас об'єднують не лише бізнес-результати, а й такі моменти, коли ми РАЗОМ допомагаємо тим, хто цього найбільше потребує!»

Нагадаємо, що ПУМБ приєднався до глобальної ініціативи Фонду Ріната Ахметова щодо допомоги українським лікарням у боротьбі проти епідемії COVID-19, та підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій та Луганській областях та закупив кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів, та більше 20 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли). Це обладнання буде передане до кінця квітня у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Також у лікарні Західного регіону будуть передані два апарати ШВЛ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок