Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ долучився до ініціативи Фонду Ріната Ахметова щодо допомоги лікарням на заході та сході України
08 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ приєднався до глобальної ініціативи Фонду Ріната Ахметова щодо допомоги українським лікарням у боротьбі проти епідемії COVID-19, та підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій та Луганській областях.

ПУМБ у партнерстві з Фондом Ріната Ахметова закупив обладнання першої необхідності та засоби персонального захисту для лікарень, які допомагають хворим на коронавірус. Кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів, та більше 20 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли) будуть передані до кінця квітня у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Також в одну з лікарень Західного регіону буде переданий апарат ШВЛ.

«Український бізнес сьогодні має активно долучатися до боротьби з коронавірусом – робити все можливе аби допомогти нашим лікарям, на долю яких випало прийняти перший та найскладніший удар у боротьбі з епідемією COVID-19. Східний регіон – найбільш незахищений перед викликом, оскільки постраждав від конфлікту. У західних областях – високий показних захворюваності. Ми раді підтримати ініціативу Фонду Ріната Ахметова та допомогти мешканцям заходу та сходу України. Ми також закликаємо представників інших бізнесів не залишатися осторонь та об’єднатися заради подолання спільної біди»,  – наголосив голова правління банку ПУМБ Сергій Черненко.

Вже 10 квітня ПУМБ разом з Фондом Ріната Ахметова передасть першу партію з 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту лікарям чотирьох лікарень Львова.

Нагадуємо, що Рінат Ахметов виділив 300 млн грн на боротьбу з COVID-19. Для цього він об’єднав усі ресурси – благодійного Фонду, ФК «Шахтар», банку ПУМБ, компаній ДТЕК, Метінвест та інших активів SCM для допомоги Україні. На виділені кошти були закуплені для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, засоби спецзахисту для лікарів, високоякісні апарати ШВЛ тощо.

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок