Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ знижує ставки за депозитами для фізосіб
26 лютого 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 2 березня 2020 року в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) набирають чинності нові ставки за депозитами для фізичних осіб. Дохідність вкладів в національній валюті знизиться від -1% до -2% річних, для вкладів в доларах США та євро – від -0,1% до -0,5% річних залежно від типу обраного депозитного продукту, строку, та суми вкладу.

Перегляд депозитних ставок головним чином пов’язаний із плановим зниженням облікової ставки НБУ, яка зараз становить 11% річних, а до кінця року має зменшитися до 7%.

Відсоткові ставки за депозитними договорами, укладеними до 02.03.2020, залишаються без змін. Тому встигніть зафіксувати більш вигідну ставку та відкрити вклад до 02.03.2020.

Для депозитів в національній валюті:

* вказані відсоткові ставки з урахуванням бонусу за лояльність, а також до оподаткування, передбаченого чинним законодавством України

Для депозитів в доларах США:

* вказані відсоткові ставки з урахуванням бонусу за лояльність, а також до оподаткування, передбаченого чинним законодавством України

Для депозитів в євро:

* вказані відсоткові ставки до оподаткування, передбаченого чинним законодавством України

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок