Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Діємо» для вас: за добу 5 тисяч клієнтів ПУМБ скористалися новим сервісом
07 лютого 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Лише вчора уряд презентував електронний сервіс «Дія», а сьогодні ми вже маємо перші результати! За добу з моменту запуску в ньому зареєструвалося 5 тисяч клієнтів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). На другий день ажіотаж не спадає – наразі зафіксовано близько 500  нових авторизацій щогодини. «Якщо раніше клієнти ПУМБ здійснювали авторизацію в системі Bank ID не більше 200 разів на добу, то із запровадженням електронного сервісу «Дія» кількість авторизацій зросла в 25 разів! На кінець другої доби ми очікуємо понад 10 тисяч авторизацій», - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Поліщук.

Зараз в «Дії» доступні два документи – водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію автівки. Але і цього достатньо, щоб клієнти-водії банку моли можливість отримувати всі  необхідні послуги прямо в смартфоні!

  • З 6 лютого клієнти ПУМБ можуть скористатися сервісом «Дія», де вже доступні їхні посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
  • За допомогою системи Bank ID клієнти ПУМБ ще з минулого літа можуть користуватися електронним кабінетом водія, в якому можна перевірити й сплатити адміністративні правопорушення, отримати інформацію про авто та посвідчення водія, перевірити авто по VIN-коду, записатися в електронну чергу.
  • Ще з кінця 2019 року ПУМБ першим запустив послугу оформлення страхового полісу ОСЦПВО через месенджер Viber від 5 провідних страхових компаній України з онлайн оплатою та миттєвим отриманням полісу на e-mail. Опція доступна також для клієнтів інших банків.

«Наші клієнти вже давно звикли до банку в смартфоні – з мобільним додатком ПУМБ Онлайн вони можуть вирішувати більше 80% своїх фінансових потреб самостійно, без звернення у відділення банку. Новий е-сервіс «Дія» - перший крок до того, щоб  клієнти могли не звертатися особисто ще й в державні установи. Першими переваги онлайн-обслуговування мають можливість оцінити українські водії – завдяки тим новаціям, які ПУМБ послідовно вводив протягом останніх двох років, та новаціям, над якими працювала держава, вдалося досягти ефекту синергії і якісно покращити умови обслуговування клієнтів», - додав директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Поліщук.  

Клієнти ПУМБ можуть одними з перших оцінити переваги користування державними сервісами в смартфоні, завдяки тому, що в серпні 2019 року ПУМБ підключився до системи BankID від НБУ. Це значить, що всі клієнти банку можуть вільно користуватися державними послугами онлайн – для цього їм потрібно всього лише авторизуватися за допомогою свого логіну й паролю від онлайн-банкінгу та одноразового ОТП-паролю, який надсилається користувачу в смс.

Наразі до системи віддаленої ідентифікації банків Bank ID підключено 12 банків

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок