Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – серед лідерів Effie Awards Ukraine 2019
23 грудня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ став одним з лідерів номінації Best Marketing Teams на церемонії Effie Awards Ukraine 2019 та увійшов в ТОП-2 в категорії Фінанси. Серед банків ПУМБ зайняв перше місце.

На розсуд журі ПУМБ надав наступні кейси: рекламну кампанію по залученню депозитів, рекламну кампанію з просування кредитної картки, спонсорський проект на ТРК Україна та проект з просування молодіжної фестивальної картки на музичному фестивалі UPark.

«Другий рік поспіль команда маркетингу ПУМБ отримує нагороду за ефективність та стає кращою у своїй категорії. Нам дуже приємно, що маркетингово-комунікаційні активності ПУМБ знайшли відгук не тільки серед споживачів, а й серед професійної спільноти. Дуже відповідально бути першими, драйвити категорію та змінювати відношення до банківських продуктів», - коментує Наталія Демиденко, керівник управління маркетингових комунікацій та брендингу ПУМБ.

Маркетингові команди компаній-учасниць оцінювали провідні експерти України, які враховували ефективність, креативність та клієнтоорієнтованість.

Effie Awards Ukraine – найавторитетніша нагорода у галузі маркетингових комунікацій в Україні. Рейтинг Best Marketing Teams розраховується на основі нагород Effie Awards Ukraine, результатів креативного сезону компаній за останній рік, нагород, які отримали кампанії у конкурсі Best Marketing Innovations, медійних бюджетних показників (WGRP в ТБ та GRP для інтернету), кількості іміджевих та промокампаній, долі маркетингового бюджету на рекламно-комунікаційну активність.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок