Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

В листопаді українці збільшили обсяг депозитів в ПУМБ на півмільярда гривень
06 грудня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Осінь – період рекордів для банку. Лише нещодавно приріст портфеля депозитів фізосіб  у гривні перевищив відмітку 2 млрд грн, а у ПУМБ вже новий рекорд!  Приріст гривневих депозитів фізосіб за листопад в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) склав рекордні +499,3 млн грн!

Приріст депозитного портфеля за один місяць на майже пів мільярда гривень – рекордний показник за всю історію банку. Для порівняння, приріст депозитного портфеля фізосіб за весь 2018 рік склав +804 млн грн. В той час як лише за листопад 2019 році українці збільшили обсяг депозитів на суму більшу, ніж за 11 місяців минулого року!

«Обсяг депозитного портфеля – індикатор рівня довіри населення до банку. Адже якою б привабливою не була відсоткова ставка, основне завдання банку – зберегти гроші клієнта, в тому числі і від інфляції. Нам довіряє все більше українців, адже знає, що зберігати гроші на депозитах в ПУМБ – безпечно і вигідно. Крім того, дохідність вкладів, які  пропонує ПУМБ, покриває не тільки реальну інфляцію, але і дозволяє клієнтові щомісячно отримувати дохід», - прокоментував директор Департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Поліщук.

Найбільшою популярністю серед клієнтів користується строковий депозит «Дохідний» з відсотковою ставкою до 17,5% річних у гривні. З перевагами депозиту «Дохідний» можна ознайомитися на сайті

Портфель депозитів (строкові і депозити на вимогу) фізичних осіб в гривні на кінець листопада складає 7,6 млрд грн

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок