Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

#ЩедрийВівторок в ПУМБ: понад 153 тис. грн на лікування онкохворих дітей
05 грудня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

3 грудня, у Всеукраїнський день добрих справ, наші колеги проводили книжкові ярмарки та збирали кошти. В акції #ЩедрийВівторок взяли участь понад 1500 пумбівців. До участі в акції були залучені всі підрозділи банку та відділення в Києві та регіонах. Команда банку зібрала 153 304 грн. Всі кошти перераховані до Фонду «Таблеточки», який щомісяця опікується понад 400 дітьми та сім'ями.

В акції також взяли участь клієнти банку – перераховували кошти в онлайн-банкінгу "ПУМБ online" в розділі «Оплата послуг», категорія оплати «Благодійність».

Світлана Пугач, виконавчий директор фонду «Таблеточки»:

«Дякуємо команді ПУМБ за відкритість і щедрість. Зібрані кошти перетворяться у життєво необхідну допомогу для дітей, які борються з раком: ліки та реагенти, підтримку психолога та арт-терапевтичні заняття у відділенні, амбулаторні квартири поруч з лікарнею тощо. Саме ви наближаєте дітей до одужання! Дякуємо за надійний тил та опору. Ми пишаємося і цінуємо те, що вже другий рік поспіль співробітники та клієнти ПУМБ присвячують Щедрий Вівторок підопічним «Таблеточок». Знову і знову ви доводите, що допомагати це просто і дуже приємно, що допомога іншим це суперсила, яка живе в кожному. Ви не чекаєте змін, а самі створюєте краще майбутнє і показуєте приклад іншим, який дуже надихає!» 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок