Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Банк ПУМБ почав видавати платіжні картки автоматизовано
01 серпня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Банк ПУМБ вперше видав банківські припейд-картки за допомогою терміналів самообслуговування під час фестивалю UPark 16-18 липня.

Це стало можливо завдяки пристрою, вмонтованому в термінали поповнення платіжних карток, який дозволяє їх зберігати і видавати клієнту автоматично.

Все, що знадобилося клієнту для отримання картки - номер мобільного телефону, ініціали та кілька секунд часу. Таким способом на фестивалі отримали свої карти більше 50 відвідувачів заходу. Цей проект був реалізований за 6 тижнів «з нуля» як тестовий, в серії технологічних розробок, над якими працює ІТ-команда ПУМБ.

«В рамках стратегії digital-трансформації ПУМБ ми впроваджуємо культуру управління змінами на рівні всього банку. Зміни неможливі без інновацій, які, в свою чергу, неможливі без готовності йти на експеримент. Ця філософія дозволила нам переглянути стандартну функцію ІТ-підрозділу банку і почати працювати в форматі внутрішнього R&D центру. Ми тестуємо ефективність наших напрацювань в реальних умовах. Саме так народилася ініціатива з видачею карток на фестивалі UPark. Отримані успішні результати дозволяють нам в майбутньому розглядати можливість масштабування технології видачі карток за допомогою терміналів самообслуговування на рівні мережі банку», - коментує директор департаменту інформаційних технологій банку ПУМБ Андрій Бегунов

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок