Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредитна картка ПУМБ «всеМОЖУ» - в ТОП-2 найкращих банківських продуктів
24 липня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За версією рейтингу Prostobank Awards компанії «Простобанк Консалтинг» кредитна картка Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) «всеМОЖУ» увійшла в ТОП-2 найкращих банківських роздрібних продуктів в категорії «Кредитні картки» за підсумками першого кварталу 2019 року.

Оцінка карток-номінантів проводилася за шістьма критеріями. Враховувалися умови проведення операцій, пільговий період, максимальна сума кредиту, клас карти, величина щомісячного відсотка погашення і готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід.

«Кредитна картка «всеМОЖУ» стабільно займає топові місця рейтингів банківських продуктів. Високі позиції картки підтверджуються попитом - зрозумілі і вигідні умови кредитки вже оцінили 730 тисяч наших клієнтів. Грейс-період 62 дні, конкурентна ставка, відсутність прихованих комісій та прозорі умови - ось те, завдяки чому картка полюбилася клієнтам і експертам», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Нагадаємо, кредитна картка «всеМОЖУ» також увійшла в ТОП-2 рейтингу Prostobank Awards за результатами 2018 року.

Кредитна картка «всеМОЖУ» - один з найбільш затребуваних продуктів. Клієнт може знімати кошти без комісії в банкоматах по всьому світу, самостійно вибирати дату погашення, купувати товари в розстрочку до 3 років. Детально ознайомитися з умовами користування і замовити карту ПУМБ «всеМОЖУ» можна за посиланням

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок