Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Підготовка до посівної: мінеральні добрива від «OSTCHEM RETAIL» і ПУМБ за пільговою процентною ставкою
17 липня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з «OSTCHEM RETAIL», роздрібним напрямком найбільшого українського виробника азотних добрив, запустили унікальну програму фінансування для представників аграрної галузі.

У рамках програми агро клієнти ПУМБ можуть придбати весь спектр основних азотних добрив (аміачна селітра, карбамід (сечовина), карбамідо-аміачна суміш (КАС) та інші) за пільговою процентною ставкою від 0,1% річних.

«Застосування мінеральних добрив — один із основних прийомів інтенсивного землеробства.
При їх правильному використанні можна підвищити врожайність будь-яких культур, тому партнерські програми фінансування на покупку мінеральних добрив за зниженою процентною ставкою особливо актуальні зараз, в рамках сезонної підготовки наших клієнтів до осінньої посівної,» - зазначає керівник продажів агро ПУМБ Володимир Онищук.

 
Група «OSTCHEM» входить у десятку лідерів світових виробників азотних добрив. Заснована в 2010 році як керуюча компанія, яка консолідує підприємства хімічної галузі, найбільшу дистриб'юторську мережу та спеціалізований морський порт «Ніка-Тера». Виробничі підприємства, що входять до групи: ПАТ «Азот» (м. Черкаси), ПАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» та ін.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок