Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель депозитів фізичних осіб ПУМБ в гривні досяг 6 млрд
26 червня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Українці продовжують обирати Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) для інвестування своїх коштів! Приваблива відсоткова ставка, гнучкі умови депозитів та високий рівень надійності роблять ПУМБ одним з найкращих банків для збереження та примноження коштів. Так станом на 26 червня портфель депозитів (строкові та депозити на вимогу) фізичних осіб у гривні досяг 6,068 млрд грн. Приріст гривневого депозитного портфеля фізичних осіб банку склав +18,33% або +940 млн.грн. з початку року.

Стрімкий ріст гривневого депозитного портфелю зумовлений двома факторами: залученням нових для банку клієнтів та збільшенням середньої суми депозиту. «Ми в ПУМБ задали інтенсивний темп нарощення депозитного портфеля ще з кінця минулого року. Тоді лише за грудень приріст перевищив 200 млн грн. А зараз за півроку ми фіксуємо приріст вже в майже 1 млрд грн. Секрет успіху ПУМБ простий: ми пропонуємо одні з кращих умов на ринку – високу дохідність та зручні умови вкладів, – залишаємо за клієнтом право самостійно керувати своїми коштами через мобільний додаток та гарантуємо високу надійність. Все більше клієнтів довіряють свої кошти в ПУМБ, тому що знають: тут їхні гроші будуть збережені та примножені», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.

Свої кошти на депозитах у банку розмістили вже понад 80 тисяч клієнтів. Тільки з початку цього року їх кількість зросла на 12 тисяч або +17,6%. Багато з них оцінили переваги відкриття депозиту прямо в мобільному додатку ПУМБ Online. Нагадаємо, всього в кілька кліків клієнти ПУМБ можуть відкрити в мобільному додатку депозити «Вільний», «Дохідний» та «Накопичувальний».

Зручні та вигідні умови депозитів від ПУМБ також оцінили незалежні експерти. Так ПУМБ нещодавно увійшов до ТОП-5 номінації «Вибір населення» рейтингу «Фінансовий оскар» журналу «Бізнес». До номінації «Вибір населення» увійшли банки, яким населення довіряє найбільше і, відповідно, обирає їх для розміщення вкладів.

Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає поточні та строкові депозити в гривні і валюті, а також залишки на поточних рахунках, станом на 1 травня 2019 року склав 17,719 млрд.грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок