Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про зміну в складі Правління
13 червня 2019

Ігор Кожевин, заступник Голови Правління – фінансовий директор Акціонерного Товариства «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ), прийняв рішення про вихід зі складу Правління банку. Наглядова рада ПУМБ задовольнила рішення Ігоря Кожевина щодо припинення його повноважень.

Правління ПУМБ вдячне Ігорю Олексійовичу за бездоганну роботу та значний внесок в розвиток ПУМБ.

Рішенням Наглядової ради на посаду Заступника Голови Правління – фінансового директора ПУМБ з 04.07.2019 року призначено Костянтина Школяренка. Костянтин Олександрович працює в ПУМБ з незначними перервами з 2001 року. З 2011 року на посаді Заступника Голови Правління очолює напрямок роботи з управління непрацюючими активами.

Вітаємо Костянтина Олександровича з новим призначенням!

Новини банку

arrow