Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став головним партнером фестивалю класичної музики KAMIANKA MUSIC FEST
27 травня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

8 червня Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запрошує друзів та гостей на фестиваль класичної музики KAMIANKA MUSIC FEST (м. Кам’янка), в рамках якого виступлять діти-переможці Всеукраїнського дитячого музичного конкурсу пам’яті П.І.Чайковського. Основна мета фестивалю – допомогти музично обдарованим дітям із маленьких міст та сіл у їх подальшому професійному зростанні заради зміцнення культурної спадщини України та Європи.

KAMIANKA MUSIC FEST відбувається вже другий рік поспіль за ініціативи Центру культурних ініціатив «Відповідальне майбутнє» та підтримки Кам’янської міської ради.

За підтримки банку ПУМБ фестиваль відвідає всесвітньо відомий джазовий колектив з Німеччини Falk Bonitz Trio. Програма KAMIANKA MUSIC FEST передбачає музичні і творчі майстер-класи для дітей та дорослих, ярмарок подарунків, екскурсії, вуличну їжу, концерт скрипкового квартету та скрипкового ансамблю міста Кременчук, концерт Національного камерного ансамблю “Київська камерата” та виступ народної артистки України Богдани Півненко.

«Наша мета – будувати цивілізоване та прогресивне суспільство. Саме тому ПУМБ багато років сповідує філософію соціальної відповідальності, в рамках якої підтримує подібні заходи. Ми впевнені, що цей фестиваль допоможе музично обдарованим дітям розкрити таланти та достойно представляти Україну на світовій сцені», - прокоментував Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Фундаментом будь-якої еволюції є культура, а діти є тим фундаментом, на якому ця культура постає. Саме тому ми запровадили фестиваль класичної музики, який є визначною подією в культурному житті Черкащини. Також ми проводимо конкурс для обдарованих дітей з сільських музичних шкіл. Сьогодні для них це чи не єдина можливість проявити свої таланти та інтегруватися в світову музичну спільноту», -  зазначила Вікторія Зубенко, голова центру культурних ініціатив "Відповідальне майбутнє».

Серед переможців конкурсу пам’яті П.І.Чайковського є багато обдарованої молоді, яка зараз навчається в кращих музичних школах України та бере участь у міжнародних змаганнях.

Детальніше про фестиваль можна дізнатися за посиланнями:

https://www.facebook.com/events/368404547138892/

https://responsiblefuture.com.ua/8-chervnya-vidbudetsya-muzichnij-festival-prosto-neba-kamianka-music-fest/?fbclid=IwAR0Z2gCmAbJNR15U-1tcCzgBexFe7Ek46pOBK3CydCeOLKa13oSEzrAV7cU

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок