Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Financial Club Awards 2019: ПУМБ відзначили в 16 номінаціях
26 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) традиційно увійшов до десятки кращих за версією рейтингу «50 провідних банків України». За рік банк зміцнив позиції і перемістився на два пункти, піднявшись на 6 місце з 8. Також ПУМБ було відзначено відразу 2 нагородами в рамках Financial Club Awards 2019 - головної галузевої події банківського сектору, яку щорічно проводить «Фінансовий клуб».

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко увійшов до трійки найсильніших банкірів номінації «Кращий топ-менеджер». А заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай був визнаний кращим роздрібним банкіром 2019 року. Менеджмент банку відзначено і в інших номінаціях: фінансовий директор ПУМБ Ігор Кожевін увійшов до трійки кращих фінансових директорів банківського сектору, а Наталія Косенко - в ТОП-5 кращих операційних директорів.

Наталія Косенко та її команда принесли банку ще одну нагороду – ПУМБ отримав «золото» в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділенні» за високий рівень сервісу. Також ПУМБ зайняв 8 позицію за кількістю відділень, але при цьому показав найвищий приріст - 7 нових відділень за 2018 рік - серед 25 банків, які увійшли в номінацію.

Цього року журі високо оцінило альтернативні канали обслуговування банку. Так, в номінації «Інтернет-банкінг» ПУМБ зайняв 4 місце, а в номінації «Мобільний банкінг» - увійшов в ТОП-5.

Друге місце банку принесла перемога в номінації «Овердрафт». Почесне третє місце ПУМБ отримав за інкасацію коштів. Ще в трьох номінаціях - «Кредит готівкою», «Класичний депозит» і «Преміальний банкінг» ПУМБ увійшов до ТОП-5, а в номінаціях «Карткові кредити», «Зарплатні проекти», «Ощадний вклад» і «Обслуговування юридичних осіб» - в ТОП-10.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок