Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Оцінка незалежних експертів: ПУМБ - в ТОП-5 найбільш надійних банків України
28 березня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежні експерти підтвердили високу надійність Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), визнавши його одним з найбільш фінансового здорових банків України. Так ПУМБ увійшов до ТОП-5 рейтингу фінансового здоров'я крупних* банків і став єдиним банком з приватним українським капіталом в цій категорії.

Рейтинг фінансового здоров'я складений редакцією ділового ресурсу «Апостроф» спільно з Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) та за підтримки експертів Незалежної асоціації банків України. Ознайомитися з рейтингом можна за посиланням

Рейтинг характеризує бізнес-модель банку в цілому. Він розраховується як сума субіндексів надійності і ефективності. Згідно субіндексу надійності ПУМБ зайняв 8 місце.

«Щоб банк при будь-яких обставинах міг виконати зобов'язання перед клієнтами, ми протягом останніх двох років цілеспрямовано працювали над створенням «подушки» ліквідності. Станом на 1 березня ПУМБ має в своєму розпорядженні суму в розмірі 15,3 млрд гривень, що дозволяє покрити всі потреби клієнтів у разі можливих непередбачених ситуацій. Кошти наших роздрібних клієнтів на 88% покриті високоліквідними активами банку. Саме завдяки такому високому рівню захисту все більше українців обирають ПУМБ банком для розміщення депозитів», - прокоментував Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.

У рейтингу, складеному за субіндексом ефективності крупних банків, ПУМБ зайняв 5 місце. Такий високий результат банку забезпечили високі фінансові показники, з якими ПУМБ завершив 2018 рік. Так, банк заробив більше 2 млрд. гривень чистого прибутку, і за даними НБУ став 4 банком за розміром прибутку за 2018 рік.

* Банки, зі статутним капіталом понад 50 млрд гривень

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок