Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Фестивальна картка ПУМБ отримала Effie!
17 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) завоював срібло в категорії «Споживча активація» за фестивальну картку. Ще одну нагороду Effie Awards Україна 2018 отримала команда маркетингу банку, як краща у своїй категорії

12 грудня на церемонії нагородження переможців Effie Awards 2018 року були названі найефективніші кампанії у сфері маркетингових комунікацій України.

Фестивальна картка ПУМБ завоювала срібло в категорії «Споживча активація». Категорія фактично означає вибір клієнтів - в ній розглядалися тільки ті продукти, які отримали позитивні відгуки українців протягом року. У випадку з фестивальною карткою ПУМБ допоміг вирішити актуальні проблеми гостей музичних фестивалів - спростив вхід, надав знижки на квитки, їжу та напої, а, головне, знайшов спосіб не замислюватися про «готівку». На концерті Девіда Гета, а також на 4 фестивалях - «Westland» у Львові, «Ostrov» в Одесі, «Upark» в Києві, «MRPL City» в Маріуполі - ПУМБ встановив cashless зони. Крім того, у відділеннях банку та на фестивалях безпосередньо можна було оформити фестивальну картку ПУМБ, яка давала знижку 10% на барах та фудкортах.

«Банк створив новий унікальний продукт, першу в Україні фестивальну картку, яка дає все і одразу: першочерговий вхід на музичні події, знижку 10% на напої та їжу на фудкортах і барах, а також на покупку квитків на фестивалі в системі PayHub та багато іншого. Сумарно в 2018 році ПУМБ видав майже 9 тисяч фестивальних prepaid-карток. Приємно, що не тільки молодь за достоїнством оцінила наш продукт, але і провідні експерти ринку», - коментує директор Департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Поліщук.

Жюри також оцінило маркетингові команди. В категорії фінансових послуг першу позицію зайняла команда маркетингу ПУМБ. Маркетингові команди оцінювали провідні експерти України з точки зору комплексного підходу до маркетингу: помітність, креативність, ефективність, клієнторієнтованість.

Effie Awards - найзначніша нагорода в сфері маркетингових комунікацій, яка оцінює комбінацію стратегії, креативу та ефективності комунікацій. В 2018 році конкурсні роботи оцінювала команда журі з більш ніж 170 експертів рекламно-комунікаційного ринку, серед яких провідні маркетинг-спеціалісти, що працюють в компаніях-рекламодавцях, топ-менеджери комунікаційних агенцій, медіа-експерти, дослідники та консультанти. Усі конкурсні роботи пройшли відбір у три етапи суддівства. У фінал потрапила лише третина поданих заяв, з яких 11 робіт отримали золоті нагороди, 18 срібні і 23 бронзові.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок