Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У «чорну п'ятницю» ПУМБ видав кредитів на 130 млн грн
29 листопада 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У «чорну п'ятницю» українці оформили в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) кредити на суму 130,3 млн грн. Найбільше купували техніку: частка цільового кредитування в обсязі видач за 23 листопада склала 75%.

За підсумками промо-періоду з 22 по 26 листопада ПУМБ видав на покупку побутової техніки 21,4 тис. цільових кредитів на загальну суму 289,3 млн грн.

У саму «чорну п'ятницю», 23 листопада, українці оформили в ПУМБ більше 7 тис. цільових споживчих кредитів на суму 97,7 млн грн. У порівнянні з минулим роком ПУМБ поліпшив власні результати по «чорної п'ятниці» на більш ніж 70%.

Найбільш охоче в магазинах-партнерах «Фокстрот», Comfy, «Ельдорадо», «Епіцентр», Rozetka, «ПМП Техніка», «Цитрус» купували в кредит телевізори та кухонну техніку. У чорну п'ятницю клієнти ПУМБ надавали перевагу:

  • Телевізорам - 41%
  • Техніці для кухні - 21%
  • Смартфонам - 16%
  • Пральним машинам - 9%
  • Ноутбукам - 7%
  • Інше - 6%

Також 23 листопада українці оформили кредити на суму 4,6 млн грн в точках експрес-кредитування ПУМБ, ще 6,8 млн грн кредитів готівкою було видано в відділеннях. І 21,2 млн грн було витрачено українцями з кредитних карток ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок