Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Будьте щедрими в # ЩедрийВівторок
27 листопада 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

27 листопада в Україні вперше пройде Всеукраїнський день добрих справ #ЩедрийВівторок. ПУМБ долучився до цієї ініціативи. Допоможемо разом Фонду допомоги онкохворим дітям «Таблеточки»!

#ЩедрийВівторок − Всеукраїнський день добрих справ, який вперше пройде 27 листопада. У 2018 році Україна офіційно приєдналася до всесвітнього благодійного руху Giving Tuesday. Щороку в більш ніж 150 країнах світу мільйони людей у вівторок влаштовують акції на користь благодійних організацій, закликають робити добрі справи. Взяти участь в #ЩедрийВівторок може кожен охочий.

В Україні #ЩедрийВівторок з'явився завдяки ініціативній групі у складі Фонду сім'ї Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.

ПУМБ долучився до ініціативи #ЩедрийВівторок. Маленької допомоги не буває, якщо вона зроблена від чистого серця. Великі суми збирають завдяки невеликим пожертвам величезної кількості небайдужих людей. Запрошуємо всіх українців, наших клієнтів і співробітників 27 листопада допомогти благодійному фонду «Таблеточки» − зробити будь-який посильний фінансовий внесок.

Клієнтам банку та співробітникам зручно зробити переказ в онлайн-банкінгу «ПУМБ online» в розділі «Оплата послуг», категорія оплати «Благодійність». Не клієнтам банку легко взяти участь в ініціативі на платіжній платформі PayHub: достатньо зайти в розділ «Сервіси», категорія оплати «Інше». Благодійний внесок у Фонд «Таблеточки» в цих сервісах ПУМБ – без комісії.Також переказ коштів можна зробити на сайті «Таблеточки».

«Таблеточки» − благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає необхідними медикаментами 17 онковідділенням по всій Україні. 2500 дітей отримали допомогу фонду на суму понад 131 млн гривень.

Бути щедрим так просто – в декілька кліків!

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок