Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Чистий прибуток ПУМБ за перше півріччя 2018 року склав понад 1 мільярд гривень
01 серпня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) заробив за I півріччя 2018 року 1 млрд грн чистого прибутку, що майже вдвічі перевищує аналогічний показник 2017 року.

Операційний дохід банку за підсумками першого півріччя 2018 року склав 2,9 млрд грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання чистого процентного доходу до резервів склало 28%, а сам показник досяг 1,9 млрд грн. Чистий комісійний дохід за результатами першого півріччя склав 765 млн грн.

Власний капітал банку склав 5,7 млрд грн.

Активи ПУМБ виросли майже до 53 млрд грн. За ІІ квартал 2018 року зобов'язання ПУМБ збільшилися на 6%, склавши 47 млрд грн. Кошти клієнтів збільшилися майже на 19% з початку року і склали 44,2 млрд грн.

Станом на 30 червня 2018 року кредитний портфель банку становив 31,2 млрд грн, з них 9,0 млрд. грн - кредити фізичним особам. Лідируючим напрямом залишається споживче кредитування - 5,7 млрд грн або 63% від портфеля.

ПУМБ продовжує збільшувати рівень адекватності капіталу. На кінець ІІ кварталу цей показник досяг 17,19%.

Ознайомитися з повною версією звіту можна на сайті.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок