Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Заслужена нагорода ПУМБ - TRADE AWARD 2017
05 березня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) отримав нагороду TRADE AWARD за успішне співробітництво та високу якість експертизи у сфері торгового фінансування у 2016/2017 році.

Відзнака була присвоєна світовим лідером на ринку банківських послуг COMMERZBANK, у рамках візиту якого Директор представництва Commerzbank AG у Києві пан P. Kozlinski вручив Заступнику голови правління ПУМБ Олексію Волчкову  TRADE AWARD 2017, оцінивши також кваліфікацію та рівень підготовки спеціалістів банку.

«Ми дуже раді, що наші зусилля були оцінені таким банком-партнером, як Commerzbank AG, що не потребує представлення. Це визнання стало можливим завдяки копіткій роботі групи професіоналів, які люблять і цінують свою роботу. Потрібні роки для підготовки фахівців, які структурують складні операції і перевіряють відвантажувальні документи за акредитивами  на якісно високому рівні у відповідності з усіма міжнародними стандартами з урахуванням значної кількості думок і практик за документарними операціями» – зазначив Олексій Волчков.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок