Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став стратегічним партнером Київської школи економіки
10 січня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став стратегічним партнером Київської школи економіки (KSE), що входить в число кращих шкіл Центральної та Східної Європи.

KSE спеціалізується на підготовці фахівців з публічної політики, менеджменту та економістів світового рівня, а також провадить політико-економічні дослідження.

ПУМБ вже не перший рік підтримує Київську школу економіки.

«Інвестиції в освіту - це інвестиції в наше майбутнє. Тому ми з радістю підтримуємо Київську школу економіки, випускники якої конкурентоспроможні як на внутрішньому, так і на глобальному ринку. Ми впевнені, що тільки спільними зусиллями можна побудувати суспільство, в основі якого лежать такі цінності, як чесність, професіоналізм та відповідальність», - коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Ми раді, що ПУМБ приєднався до стратегічних партнерів Київської школи економіки. Компанії із загальною місією і баченням майбутнього мають об'єднатися, щоб зробити нашу країну успішною. Адже саме вони створюють попит на якісні рішення і якісних людей. Завдяки їх підтримці, ми розуміємо, що в Україні є багато людей і компаній, які готові інвестувати в розвиток країни», - додав Почесний президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

KSE – один з небагатьох закладів в Україні, викладачі якого мають ступінь Ph.D. з авторитетних західних університетів і займають керівні посади в українських і міжнародних організаціях, сприяючи розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні.

До числа стратегічних партнерів KSE також входять Уряд Швеції, фінансова група ICU, Райффайзен Банку Аваль, компанії Visa і Київстар. Стратегічні партнери поділяють і підтримують місію Школи - підготовку інтелектуальної еліти для сильної та інноваційної економіки України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок