Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

За оплати картками Mastercard від ПУМБ виграйте відпустку на Маврикії або в Альпах
17 серпня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Щотижня до 8 жовтня 2017 р. за оплати будь-якими картками Mastercard від 20 грн банк ПУМБ буде розігрувати по 20 стильних парасольок серед своїх клієнтів.  В кінці акції банк розіграє головний приз – подорож на двох. Переможець обере сам – чи буде це Маврикій, чи Альпи.

Взяти участь в акції просто:        

  1. Одноразово зареєструйте будь-яку картку Mastercard від ПУМБ на промо-сторінці win.pumb.ua. Покупки за Вашими іншими картками Mastercard від ПУМБ братимуть участь в акції автоматично.
  2. Розраховуйтесь карткою Mastercard від ПУМБ за товари або послуги через POS-термінал у торгово-сервісних мережах та в Інтернет на суму від 20 грн за одну операцію. Кожна така покупка бере участь в акції автоматично – оскільки клієнт вже зареєструвався на промо-сторінці. Не потрібно додатково реєструвати чеки.

Розіграш парасольок відбувається по четвергах серед усіх транзакцій, виконаних минулого тижня, за допомогою випадкового вибору на random.org. Акція триває з 15.08.2017 по 08.10.2017. Розіграш головного призу відбудеться в кінці акції серед усіх операцій, які здійснили учасники акції з моменту реєстрації карти.

Чим більше оплат картками ПУМБ – тим більше шансів поїхати в Альпи або на Маврикій!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок