Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Пенсіонери платять на 13% менше за кредит готівкою в ПУМБ
08 серпня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Для пенсіонерів віком до 70 років Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) знизив на 13% суму платежу по кредиту готівкою в порівнянні зі стандартними умовами. Для пенсіонерів процентна ставка по кредиту практично відсутня (0,01% річних), а щомісячна комісія знижена до 2,99% річних. Менше умов – більш проста та зрозуміліша угода.

«Вигідні умови для пенсіонерів не випадкові. Пенсіонери — одні з найбільш сумлінних позичальників. До прикладу, в ПУМБ до 30% кредитів видається саме пенсіонерам. Люди старшого віку дуже пунктуально платять комуналку та інші платежі. Такий відповідальний позичальник – цінний клієнт, якому банк охоче видасть кредит, на найкращих умовах», – зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ із роздрібного бізнесу.

Нагадаємо, за підсумками першого півріччя ПУМБ збільшив обсяг кредитування готівкою на 70%. При цьому зростання видач кредитів на відкритому ринку склало 190% – це нові клієнти банку. Середня сума видач збільшилася майже на третину.

Кредит готівкою хороший тим, що банк не вимагає для його оформлення заставу або поручителя. Суму до 50 тис. грн можна взяти на термін до двох років, маючи при собі лише паспорт, ІПН та пенсійне посвідчення. Лише 1 годину займуть підписання договору та отримання грошей.

Погашати кредит зручно у терміналах самообслуговування або відділеннях банку. Ще зручніше, коли регулярні платежі по кредиту здійснюються автоматично у день нарахування пенсії. Так можна робити, коли отримуєш пенсію на картку ПУМБ. Таку зручність пропонують у рамках пакету «Соціальний», який створений банком спеціально для пенсіонерів. Гроші на картку надходять без затримок. Оформлення такого пакету без комісії, пенсію можна зняти в будь-якому банкоматі, а залишок на рахунку заробляє відсоток – це додаткові кошти.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок