Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

На 70% ПУМБ збільшив обсяг кеш-кредитування у 1 півріччі 2017 р.
04 серпня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За підсумками першого півріччя Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшив обсяг кредитування готівкою на 70% у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. При цьому зростання видач кредитів на відкритому ринку склало 190% – це нові клієнти банку. Середня сума видач збільшилася майже на третину.

«Активний приріст нових клієнтів ПУМБ відбувається у регіонах. Після виходу з банківського ринку ряду гравців, там відчувається висока потреба у кредитуванні. Для цих клієнтів банк пропонує прості та зрозумілі кредитні продукти, які до того ж можна оформити всього за одну годину», – прокоментував Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

З початку року ПУМБ активно розвиває мережу точок кредитування готівкою.  Відкрито нові відділення та розпочато кредитування в нових мережах магазинів електроніки, меблів і торгових центрах у районних центрах та селищах міського типу. Окрім цього, були відкриті точки оформлення кредитів готівкою в низці центрів обслуговування клієнтів АТ «Укртелеком».

Серед кредитних продуктів лідером продажів став новий кредит готівкою «ВСЕЯСНО», який можна назвати кредитом «без колючок»: без довідки про доходи, без страховки, разової комісії тобто без тих платежів, у яких клієнтові розібратися складно.

Другий за популярністю серед клієнтів ПУМБ новий кредит готівкою «ТЕСТДРАЙВ». За умовами якого клієнт може не платити щомісячні комісії по кредиту перші 6 місяців. Такий кредит вибирають клієнти, які хочуть повернути всі гроші з декількох найближчих зарплат. 

За статистикою ПУМБ, клієнти найчастіше звертаються за сумами, що рівні близько 11-13 тисяч грн. Без надання довідки про доходи, тільки при наявності паспорта та ІПН, у ПУМБ можна оформити кредит готівкою від 1 тис. до 50 тисяч грн. З довідкою про доходи ПУМБ кредитує до 200 тис. грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок