Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ бере участь в розробці карти професій банківської сфери
29 березня 2017

Центр «Розвиток КСВ», Перший Український Міжнародний Банк та UKRSIBBANK BNP PARIBAS Group підписали меморандум про співпрацю в реалізації освітнього проекту «Твоє майбутнє в банківському секторі».

В рамках проекту «Твоє майбутнє в банківському секторі» буде розроблена детальна карта професій банківської сфери, створений веб-портал для вільного доступу до інформації молоді та вчителів по всій країні, а також підготовлені спеціальні матеріали для проведення занять на тему кар'єрного розвитку в школах та ВНЗ.

Проект об’єднає бізнес та освітні установи для підвищення обізнаності молоді про професії в банківській сфері, щоб молоде покоління робило усвідомлений кар’єрний вибір.

За останніми даними, економісти і фінансисти входять до ТОП-10 найпрестижніших професій України (HeadHunter, 2015). В той же час, мало хто з молоді розуміє можливості кар’єри в банку, а також вимоги до необхідних знань та навичок.

«Банківський сектор є важливим для економіки України, а працюючи з дітьми ми бачимо, що це і важливий сектор, в якому вони планують свою професію. Тим не менше, завжди виникає питання про свідомий вибір професії, тому цей проект – для того, щоб діти розуміли, що з себе представляє робота і кар’єра в банку », − говорить Марина Саприкіна, керівник Центру «Розвиток КСВ».

«Наш банк вирішив взяти участь у проекті «Твоє майбутнє в банківському секторі», оскільки сьогодні в Україні професійній орієнтації школярів приділяється занадто мало уваги. На жаль, підлітки обирають майбутню професію несвідомо. Вони не знають всі можливості свого розвитку, не розуміють, як побудувати успішну кар’єру. Не маючи всієї необхідної інформації, їм дуже складно зробити правильний вибір. Проте щасливі вони будуть тільки там, де займатимуться улюбленою справою, знайдуть простір для свого зростання. Банківська сфера – перспективна для молодого покоління. В ній працюють економісти та фінансисти, аналітики і розробники, юристи та маркетологи. Банк – надійне місце роботи, де заохочуються талант і амбіції», − зазначає Тетяна Костюченко, заступник Голови Правління по роботі з персоналом банку ПУМБ.

Новини банку

arrow