Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ учасник виставки «Зернові технології - 2017»
14 лютого 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) візьме участь у Сьомій міжнародній виставці інноваційних рішень в зерновому господарстві «Зернові технології-2017», яка відбудеться у Києві 15-17 лютого у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».


«Зернові технології» вважається одним з найбільших агропромислових форумів, який займає провідне місце в АПК України.


Виставка об'єднає провідних операторів ринку – виробників та дилерів галузі у форматі спеціалізованого заходу, де буде широко представлене обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів і хлібоприймальних пунктів борошномельної, круп'яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка і технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 компаніями з України та зарубіжних країн.


Місце проведення: Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна 2-б, Київ, Україна.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок