Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав гран-прі за Річний звіт 2015
23 листопада 2016

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) завоював гран-прі за електронний Річний звіт 2015 в конкурсі «Краще корпоративне медіа 2016», який щорічно проводить Асоціація корпоративних медіа України.

Також ПУМБ завоював 2-е місце за корпоративне видання для клієнтів «Народний банкір» і корпоративну сторінку facebook.com/pumbua. 3-м місцем в конкурсі були нагороджені корпоративний календар "ПУМБ 2016" і телепередача на ТРК Україна "Народний банкір".

«Цього року ми відійшли від традиційного для банків формату подачі річних результатів і зробили звіт в новому форматі для звичайних людей. Він написаний простою зрозумілою мовою. Основні фінансові показники представлені в зручному форматі інфографіки, наочно та доступно. Також ми запустили ряд амбітних медіа-проектів, серед яких корпоративне видання для клієнтів «Народний банкір», а також значно вдосконалили та розширили тематику телепередачі «Народний банкір», - зазначає Лілія Зубарєва, директор з комунікацій ПУМБ.

Асоціація корпоративних медіа України проводить конкурс вже одинадцятий рік поспіль. На розгляд членів журі у двох десятках категорій конкурсу «Краще корпоративне медіа України 2016» було представлено 108 корпоративних проектів, створених вітчизняними компаніями.

Новини банку

arrow