Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Купуйте в кредит від ПУМБ у магазинах-партнерах – вигравайте погашення кредиту на 2017 грн!
15 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 14 листопада 2016 р. по 8 січня 2017 р. оформлюйте кредит банку ПУМБ на будь-який товар у мережах і магазинах-партнерах і беріть участь у щотижневому розіграші погашення кредиту в розмірі 2017 грн. Щотижня банк буде розігрувати чотири такі погашення. Шанс виграти є у кожного!

Для участі в акції клієнтам необхідно оформити кредит на будь-який товар у мережі або магазині-партнері банку ПУМБ. Одразу ж менеджер, який оформляє цю покупку в кредит, зареєструє клієнта для участі в акції.

Розіграші проходять щотижня по четвергах серед усіх кредитних договорів, зареєстрованих минулого тижня. Розіграш проводиться за допомогою випадкового вибору на random.org. З переможцем зв'язується агентство-виконавець акції. Дати розіграшів: 24 листопада 2016 р.; 1 грудня 2016 р.; 08 грудня 2016 р.; 15 грудня 2016 р.; 22 грудня 2016 р.; 29 грудня; 5 січня 2017 р.; 12 січня 2017 р. Дізнайтеся більше в Правилах акції.

Насолоджуйтесь покупками разом із ПУМБ!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок